De tweeling luisteren Linda af over de kwestie rondom Senna zijn zakgeld

De tweeling luisteren Linda af over de kwestie rondom Senna zijn zakgeld

Nadat Linda en Mehmet een besluit hebben genomen over Senna zijn zakgeld, horen Demi en Fay Linda praten over deze kwestie. Terwijl ze in de opslag staan, horen de twee Linda en Madilia in de keuken praten over de beslissing. Ga lekker huilen over geld joh, douw het in je reet fluistert Demi geïrriteerd. De tweeling probeert goed te luisteren maar kunnen het net niet goed verstaan. Demi besluit dan dat het ook het beste is als zij en haar zus geen aandacht meer geven aan deze kwestie. Er komt ook alleen maar poep uit haar mond. Zoek het lekker uit eindigt ze het gesprek… Wordt vervolgd? Of blijft het hierbij?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *