Romy baalt ervan dat ze alleen maar vloeibaar eten mag nuttigen

Romy baalt ervan dat ze alleen maar vloeibaar eten mag nuttigen

Romy had afgelopen avond een cadeautje gekocht omdat Cemal twee jaar in Utopia verblijft. Als Cemal in de avond laat weten dat ze eerst dansles hebben en ze pas hierna tijd hebben voor een cadeau, wordt Romy boos. Ze loopt kwaad weg. Nu heb ik het weer gedaan zucht Cemal tegen Linda. Linda legt op haar beurt uit dat Romy waarschijnlijk zich ook niet fijn voelt omdat ze niet goed kan eten doordat het vliesje rondom haar kaakspier is gescheurd. Linda besluit om bij Romy te gaan kijken. Ze vindt haar huilend op de grond van de kledingopslag. Romy vertelt dat ze het inderdaad even zwaar heeft met eten, zich niet lekker voelt en dat haar cadeau voor Cemal nu moet wachten door de dansles. Linda geeft een aai over Romy haar bol en zegt liefkozend dat ze een milkshake voor haar zal maken. Cemal komt er vervolgens bij zitten en zegt dat ze zo meteen samen kunnen dansen, wat ook erg gezellig is. Daarna kunnen ze samen het cadeau klaarzetten. Romy droogt haar tranen, de woorden van Cemal en Linda hebben duidelijk geholpen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *