Beau vindt Emil een toffe gast

Beau vindt Emil een toffe gast

Als Madilia en Beau in het huisje van Beau zitten praten ze over alles wat er vandaag is gebeurd. Madilia is benieuwd of Emil Beau haar type was. Beau laat weten dat ze Emil een leuke man vond en dat ze leuke gesprekken met hem heeft gehad. Ik vond hem een toffe gast vertelt ze verder. Maar benadrukt dat ze niet op een andere manier naar Emil keek. Zeker niet na alles wat ze heeft meegemaakt op liefdesgebied in Utopia denkt ze nog niet aan een nieuwe liefde. Ik wil hier niets meer met liefde te maken hebben legt ze verder uit. Dit begrijpt Madilia, ze vindt het goed dat Beau de focus volledig op zichzelf zet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *