Linda wil dat de bewoners die wel werken aan een evenement een vergoeding krijgen

Linda wil dat de bewoners die wel werken aan een evenement een vergoeding krijgen

Morgen is de Utopia Magic Battle en een aantal bewoners zijn druk bezig met de voorbereidingen, waaronder Linda. Ze irriteert zich echter flink aan de bewoners die niet meehelpen. Ze laat aan Madilia weten dat ze hulp vroeg aan Mehmet maar Fay meteen liet weten dat ze met hem in gesprek was. Dan ga ik ook bij het volgende evenement lekker wandelen en mijn eigen shit regelen voegt ze er zuchtend aan toe. Wat later praat Linda er ook over met Beau, die ook bezig is met de voorbereidingen. Linda vertelt dat ze erover nadenkt om het geld wat ze overhouden qua budget misschien kunnen verdelen onder de bewoners die nu aan het meehelpen zijn als vergoeding. Dat vind ik een goed idee reageert Beau. Maar of het gaat lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Hans at 10:43

    Geld is het enige dat belangrijk is voor Linda.
    Dan kan ze weer veel ETEN en KLEDING kopen!!
    Lekkere sfeer daar ikke ikke ikke en de rest kan stikke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *