José praat met Madilia en Linda over de aantrekkingskracht tussen haar en René

José praat met Madilia en Linda over de aantrekkingskracht tussen haar en René

Terwijl René overhoord wordt door de twins en Mehmet, praten Linda en José in de loods over de ietwat onverwachte zoen. Jullie gingen er met dezelfde passie in lacht Linda. José moet ook lachen en ze benadrukt dat zij en René er allebei van zijn geschrokken. Is dit het begin van iets nieuws vraagt Linda nieuwsgierig. Maar hier heeft José geen antwoord op. Ze vindt dat René veel te wispelturig is en dat het leeftijdsverschil hen ook in de weg zit. Dat is niet het enige want volgens haar kennen ze elkaar helemaal niet goed. Maar de aantrekkingskracht is er wel toch vraagt Linda nieuwsgierig door. Hier moet José Linda gelijk in geven en lachend geven ze elkaar een knuffel. Madilia mengt zich dan in het gesprek, ook zij denkt dat er iets speelt tussen de twee. I think he likes you zegt ze. Hier sluit Linda zich helemaal bij aan. Hoewel José René ook wel ziet zitten, wil ze niet alleen maar zijn pleziertje zijn. Ik moet niet toevallig de beschikbare zijn eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *