René heeft het gevoel dat José gek op hem is, wederzijds is het alleen niet

René heeft het gevoel dat José gek op hem is, wederzijds is het alleen niet

Het is Demi en Fay is niet gelukt om veel uit René te krijgen over de zoen met José en niet veel later doet Mehmet ook een poging. Mehmet is benieuwd of René echt iets voor José voelt of dat het gewoon een grappig moment voor hem was. René zegt dat het niet meer was dan een leuk moment. Met alle respect maar dan had ze toch echt 25 jaar jonger moeten zijn legt hij verder uit. Wel heeft hij het gevoel dat José er anders over denkt. Ik heb het idee dat die vrouw langer gek is op me gaat hij verder tegenover Mehmet. Hoewel René José een toffe vrouw vindt, valt hij op hele andere type vrouwen zo eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *