Durft René niet toe te geven dat hij José leuk vindt?

Durft René niet toe te geven dat hij José leuk vindt?

Afgelopen avond hebben José en René gezoend tijdens Senna zijn afscheidsfeestje, tot grote vreugde van de andere bewoners. Als Demi en Fay zijn bijgekomen van het afscheid van Senna, denken ze ineens terug aan deze zoen. De twee dames komen René buiten tegen en Fay zegt met een veelzeggende blik dat het feestje erg leuk was. René doet alsof zijn neus bloedt. Daar kan ik niks meer van herinneren zegt hij. Volgens hem is er niks gebeurd. Speel je met haar gevoelens vraagt Demi verbaasd. Om deze opmerking moet René hard lachen maar nog steeds laat hij niets los over de zoenpartij. De tweeling besluit om vanavond nog een poging te doen bij René. Hij vindt haar hartstikke leuk maar hij wil gewoon niet zeggen dat hij haar leuk vindt eindigt Fay.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *