Romy en Madilia hebben respect voor de manier waarop Demi met Senna zijn vertrek omgaat

Romy en Madilia hebben respect voor de manier waarop Demi met Senna zijn vertrek omgaat

Senna heeft Utopia verlaten en dat is de bewoners niet in de koude kleren gaan zitten. Romy en Madilia zoeken elkaar op om over deze gebeurtenis te praten. De twee vinden het vooral erg vervelend voor Demi dat Senna naar huis moest. Ik vond het echt een mooi stel, ze passen goed bij elkaar zegt Madilia tegen Romy. Ook vertelt ze dat ze het jammer vindt dat Senna naar huis is, ook al konden ze het niet altijd even goed met elkaar vinden. En weet je wat me ook heel erg raakte? Dat Chipp moest huilen gaat ze verder. Romy kan zich daar helemaal in vinden, volgens haar is het moeilijk om iemand te zien huilen die je normaal nooit ziet huilen. De twee hebben ook erg veel respect voor de manier waarop Demi met Senna zijn vertrek omgaat. Volgens Madilia gaat ze er heel volwassen mee om. En ze blijft in de boot, dat vind ik ook heel knap van haar besluit Romy het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *