Demi, Fay en Chipp zijn bedroefd door het vertrek van Senna

Demi, Fay en Chipp zijn bedroefd door het vertrek van Senna

Demi, Chipp en Fay zitten verslagen op de bank nadat ze Senna Utopia heeft verlaten. Demi zit huilend voor zich uit te kijken en laat weten dat ze hem erg gaat missen. Maar hij heeft tegen me gezegd dat hij buiten op me wacht voegt ze er iets opgewekter aan toe. Chipp heeft het er ook moeilijk mee. Hij had die envelop nooit moeten pakken schudt hij zijn hoofd. Hij heeft tegen mij gezegd dat hij het zo weer zou doen laat Demi weten. De drie halen herinneringen op aan de tijd met Senna en denken nu al met een glimlach aan hem terug. Ook Mehmet laat aan Ivan weten dat hij het moeilijk heeft met het vertrek van Senna. Hij voelt zich schuldig omdat hij eigenlijk de brief zou lezen in plaats van Senna.  Jij hoeft je niet schuldig te voelen, het was zijn eigen keuze om hem eerst te lezen probeert Ivan Mehmet gerust te stellen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *