Senna heeft Utopia definitief verlaten

Senna heeft Utopia definitief verlaten

Nadat Emil de brief heeft voorgelezen, worden Demi en Senna emotioneel. Maar meerdere bewoners hebben het ook moeilijk met het feit dat Senna moet vertrekken. Senna en de tweeling trekken zich terug in de kleedruimte om al Senna zijn kleding te verzamelen. Er wordt weinig gesproken en stilletjes zitten Senna en Demi tegenover elkaar in te pakken. Maar al snel wordt het Demi te veel en barst ze in huilen uit. Ze staat op om Senna een knuffel te geven. Bij Senna rollen de tranen inmiddels ook over zijn wangen. Ik ga gewoon naar huis zegt hij sip.

Niet veel later vertrekt hij met alle bewoners richting de poort. Demi hangt huilend aan zijn arm en wil niet dat hij gaat. Eenmaal bij de poort aangekomen wordt er afscheid genomen, Senna geeft iedereen een knuffel terwijl hij grapjes maakt. Dan is het tijd voor hem om definitief de poort uit te lopen. Bij José, Chipp, Fay en Demi lopen de tranen over hun wangen, ook Senna zelf wordt weer emotioneel. Doei sukkel nerd kind roept Demi hem na als hij door de poort stapt. Mazzel roept Senna voor de laatste keer in Utopia. Zijn avontuur zit er definitief op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *