José en Billy hebben ruzie over wasgoed

José en Billy hebben ruzie over wasgoed

Een nieuwe dag in Utopia is weer begonnen. Als Billy een wasje van de samenleving wil draaien, heeft José ook het idee om te wassen. José maakt een opmerking die Billy niet bevalt en ze laat geïrriteerd weten dat José best mag wassen. Maar dit is een was voor de samenleving en gaat dus eigenlijk voor voegt ze eraan toe. Je kan wassen José, ik heb het er al uitgehaald. Zeikwijf roept Billy daarna  boos. José sputtert tegen en laat weten dat ze witte blouses heeft zien zitten tussen de was van de samenleving. Billy antwoordt dat dit niet zo is. Het zijn handdoeken van de samenleving José maar het is er al uit vervolgd ze geïrriteerd. De twee ruziën nog een tijdje door op elkaar maar gaan dan ieder geïrriteerd hun eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 13:48

    Doet Billy eigenlijk wat in Utopia ze praat over andere ,maar zelf doet ze ook helemaal niks, zelf de was doet de machine zelf , en wat is ze lelijk zonder make-up, ookmet dat ziet ze de niet uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *