De bewoners bereiden zich voor op de Utopia magic battle

De bewoners bereiden zich voor op de Utopia magic battle

Illusionisten Rob en Emiel zijn al vroeg gearriveerd om met de bewoners te oefenen voor de Utopia Magic Battle die vanavond plaatsvindt. Ze worden hartelijk ontvangen door de bewoners en meteen wordt iedereen bij elkaar geroepen om de show door te spreken. We hebben geen tijd te verliezen, iedereen heeft zijn repetitietijd hard nodig roept Emiel enthousiast door de loods. De planning en wie wat doet wordt doorgesproken. Daarna gaat iedereen met zijn of haar taak aan de slag om deze dag vlekkeloos te laten verlopen. Rob gaat samen met Chipp zijn goocheltruc oefenen en ook Emiel en Bas trekken zich terug in het atelier om zijn truc te oefenen. Zal het vanavond een leuke en succesvolle show worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *