Billy en Beau bespreken het onfatsoenlijke gedrag van de uit slapers

Billy en Beau bespreken het onfatsoenlijke gedrag van de uit slapers

Vandaag vindt de Utopia Magic Battle plaats en illusionisten Rob en Emiel waren al op tijd aanwezig om met de bewoners te repeteren. Echter lagen Demi, Fay en René nog in bed en kwamen later bij de bespreking zitten. Als Billy Beau ziet moet dit even van het hart. Ik vind het echt belachelijk zucht ze. Die mannen zijn hier zo vroeg, dan moet je gewoon het fatsoen hebben om er om negen uur fris en fruitig te staan gaat ze verder. Beau knikt en laat weten dat dit hetzelfde geldt voor René, hij lag immers ook nog in bed. Ik vind het echt knullig, dit kun je niet maken benadrukt BIlly verder. Maar dat is wel met meer dingen, veel mensen gaan nu nog ontbijten voegt Beau eraan toe. De dames zijn het erover eens dat de bewoners blij mogen zijn dat Rob en Emiel hen komen helpen bij een evenement. Wij gaan knallen high-fiven de twee naar elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *