De bruiloft van Baldr is uitverkocht!

De bruiloft van Baldr is uitverkocht!

Als Baldr achter de computer plaatsneemt en zijn evenement, de bruiloft checkt ziet hij iets wat hem verrast. Bam uitverkocht zegt hij blij tegen José die naast hem zit. Dan wordt het toch nog een leuk feest antwoordt José met een glimlach. Ook René komt naast hem staan en feliciteert hem met de verkochte kaarten. Mijn huwelijk is gewoon uitverkocht zegt Baldr blij. René vraagt hem of hij het dan wel bij 50 stuks moet houden. Als ik er 100 kan halen is natuurlijk veel beter gaat Baldr verder. En vertelt het goede nieuws meteen aan Ivan en besluit het aantal op te hogen naar 100. Tegen iedereen die het maar horen wil laat Baldr dolblij weten dat zijn bruiloft is uitverkocht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *