Billy confronteert Demi en Fay omdat ze niet aanwezig waren tijdens de repetitie van de Utopia magic battle

Billy confronteert Demi en Fay omdat ze niet aanwezig waren tijdens de repetitie van de Utopia magic battle

Demi en Fay waren er niet bij tijdens de repetitie van de Utopia magic battle. Wat later besluit Billy de tweeling te confronteren. Had Beau niet tegen jullie gezegd dat jullie erbij moesten zijn vanochtend vraagt Billy aan Demi en Fay in het washok. Fay laat weten dat hun wekker niet is afgegaan en ze daarom later waren. Billy haar mond valt open van verbazing en reageert dat ze nu snapt dat de tweeling later was. Maar er is sowieso niets tegen ons verteld, wij dachten dat we pas om een uur klaar moesten staan gaat Fay verder. Het was wel een beetje ongemakkelijk laat Billy op haar beurt weten. En vindt het erg dat niemand hen ingelicht heeft, ze wil namelijk helemaal niet voor schut staan bij Rob en Emiel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *