Demi vertelt hoe zij zich voelt na het vertrek van Senna

Demi vertelt hoe zij zich voelt na het vertrek van Senna

Gisteren heeft Senna Utopia moeten verlaten, omdat hij te nieuwsgierig was om te zwarte envelop te openen, terwijl erbij stond dit niet te doen. Demi was erg verdrietig maar heeft er nu een nachtje over kunnen slapen. Heb je wel goed geslapen vraagt Beau aan Demi. Demi laat weten dat het wel goed met haar gaat en dat zij toch niets kan veranderen aan de situatie. Maar natuurlijk mis ik hem wel voegt ze eraan toe. Madilia mengt zich in het gesprek en vertelt Demi dat zij het goed vindt hoe zij met de hele situatie omgaat. Je moest niet erg huilen en werd niet hysterisch gaat ze verder. k weet ook niet hoe ik mij anders moet gedragen, hij komt niet terug reageert Demi nuchter. Toch zou ze graag willen dat hij terug komt. Ik denk wel dat ik anders had gereageerd als Chipp weg was voegt Fay eraan toe. We zien Senna gewoon weer over drie maanden gaat Fay gemotiveerd tegen Demi.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *