Cemal is bang Romy in de buitenwereld kwijt te raken

Cemal is bang Romy in de buitenwereld kwijt te raken

Romy en Cemal hebben al een lange tijd een relatie met elkaar in Utopia. Nu het einde nadert van Utopia is het de vraag hoe de twee het in de buitenwereld met elkaar volhouden. De twee hebben er al veel gesprekken over gehad maar Billy wil ook graag weten hoe Cemal dit voor zich ziet. Cemal zegt er erg nuchter in te staan. Ik zie het allemaal wel voegt hij eraan toe. Billy snapt hem volledig, omdat je toch niet weet hoe je beide hierbuiten bent. Toch is Cemal bang Romy te verliezen. Dit omdat Cemal en Romy beide een ander leven hebben buiten. Ik wil ook graag het leger in vervolgd Cemal, die niet goed weet of Romy hier mee om kan gaan. Ik ben daar heel realistisch in benadrukt hij. Ook is hij bang dat Romy niet om kan gaan met de vrouwelijke aandacht die hij buiten heeft. Ik ben benieuwd Cemal reageert Billy. Ook Cemal is benieuwd hoe het gaat lopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *