José bespreekt met Cemal haar relatie met René

José bespreekt met Cemal haar relatie met René

José en René hebben tijdens het afscheidsfeestje van Senna met elkaar gezoend. Dit omdat René zijn baard eraf heeft gehaald. Dit was altijd een wens van José. Nu de twee het onderwerp van de dag zijn wil Cemal wel eens weten hoe het tussen de twee zit. Zou je wel een relatie willen nu vraagt Cemal nieuwsgierig aan José, maar zij geeft op haar beurt aan dat zij hier geen behoefte aan heeft. Ik zit niet te wachten op een relatie benadrukt ze. En denkt dat René nu bang is dat zij een relatie met hem wil. Maar hij hoeft echt niet bang te zijn, ik ga hem echt niet bespringen gaat ze verder. Cemal bestudeert José en begint dan hard te lachen. Misschien moet je een keer met hem praten adviseert hij haar. En bedenkt een plannetje, eigenlijk moet jij hem gewoon aan de kant zetten. José vindt dit een goede grap en geeft Cemal een high five. Hoe zal René reageren op het uitmaken van José?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *