Mehmet en Billy zijn klaar met de organisatie van Baldr zijn bruiloft

Mehmet en Billy zijn klaar met de organisatie van Baldr zijn bruiloft

Baldr is er vandaag achtergekomen dat zijn huwelijk is uitverkocht. Er is veel te doen geweest rondom het huwelijk, omdat de bewoners vonden dat Baldr te weinig initiatief toonde. Nu de kaartverkoop goed loopt, hoopte Baldr dat er minder gezeur zou zijn maar dat is dus niet zo. Want Billy en Mehmet zijn helemaal klaar met de organisatie van dit huwelijk. Ik zie zo weinig initiatief begint Billy tegen Mehmet. Het is ongelofelijk voegt ze eraan toe. Mehmet en Billy zijn van mening dat Baldr pas iets gaat doen wanneer hij een opdracht krijgt van de bewoners. Ik denk dat zijn vrouw de hele dag achter hem aanzit gaat ze verder. Toch vinden de twee dat hij een lieve man is maar dat er in Utopia meer nodig is dan dat. Hij doet er niets aan om zijn imago te veranderen zegt Mehmet. Hij is ook niet echt transparant en houdt veel voor zichzelf eindigt hij. Zal Baldr zijn imago nog kunnen veranderen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *