Billy vindt het vervelend dat zij niet betrokken wordt rondom de organisatie van Baldr zijn huwelijk

Billy vindt het vervelend dat zij niet betrokken wordt rondom de organisatie van Baldr zijn huwelijk

Billy is als weddingplanner verantwoordelijk voor het huwelijk van Baldr. Toch vindt zij het vervelend dat zij niet bij alles betrokken wordt, terwijl dit wel is afgesproken. Ze besluit dit bespreekbaar te maken met Baldr en Ivan. Beau en ik wisten nog niets van de kaartverhoging af begint Billy. Dat vind ik wel een beetje onhandig voegt ze eraan toe.  En probeert uit te leggen dat zij en Beau de weddingplanners zijn en daarom op de hoogte moeten zijn van alles rondom het huwelijk. Ik vind het echt vervelend benadrukt ze. Baldr lijkt alleen te luisteren maar geeft verder weinig reactie. En daarnaast gaat Billy verder, jullie zijn met de evenementen bezig maar waar ben ik in dit verhaal? Ze vindt het vervelend dat zij er niet bij betrokken wordt. Baldr en Ivan luisteren het geklaag van Billy aan en Ivan geeft Billy al snel haar gelijk. Baldr legt op zijn beurt uit hoe het is gegaan en vertelt dat hij Billy niet expres buiten heeft gesloten. Maar als dit de manier van communicatie is, maak ik mij zorgen gaat ze boos verder. Baldr lijkt geïrriteerd maar maakt zich er niet druk om. Er wordt besloten dat de communicatie beter moet. Zal dit goed alles nog komen rondom de organisatie van het huwelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Fred at 09:41

    Voelt Billy zich weer buiten gesloten Billy je kan maar beter aan de andere kant van het hek leven daar hoor je thuis en niet meer in Utopia je denkt alleen maar aan je zelf ikikik en de rest kan stikken.je denkt dat je alleen in Utopia zit maar er zijn er meer hoor die wat te hebben zeggen en niet jij alleen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *