Madilia en Ivan hebben onenigheid over de keukendienst

Madilia en Ivan hebben onenigheid over de keukendienst

Ivan staat in de keuken wanneer Madilia boos binnenloopt. Heb je lekker geslapen vraagt hij. Madilia geeft hem direct de wind van voren. Er is hier geen rust Ivan, er is nooit rust in dit kl*te huis gaat ze verder. Daarna begint ze geïrriteerd de keuken op te ruimen en moppert nog wat door. Ivan weet op zijn beurt niet wat hem overkomt, maar weet bij zichzelf wel de rust te bewaren. Als je eerst je taken doet en daarna gaat rusten, is er niets aan de hand zegt hij tegen haar. Madilia vindt het bloed irritant dat mensen die vandaag op de lijst stonden voor de keukendienst hun taak niet hebben gedaan. Ivan is echter van mening dat Madilia zelf degene was die keukendienst had. Toch is Ivan de moeilijkste niet en biedt haar daarom aan om haar te helpen met haar keukendienst. Met veel gemopper en gestotter wordt de keuken toch nog netjes schoon.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *