Billy voelt zich eenzaam in Utopia en bespreekt dit met Romy

Billy voelt zich eenzaam in Utopia en bespreekt dit met Romy

Billy is al een lange tijd in Utopia en had er rekening mee gehouden dat zij vorig jaar naar huis gestuurd kon worden. Nu er duidelijk is dat Utopia vindt ze het moeilijk het vol te houden tot deze tijd. Vandaag beseft ze hoe graag zij soms thuis wil zijn en bespreekt dit met haar beste vriendin Romy. Ik wil niet huilen begint Billy tegen Romy. Maar het kost mij zoveel moeite voegt ze eraan toe. En laat weten dat ze ervan baalt nu het einde in zicht is ze er nog weinig zin in heeft. Het moet echt uit mijn tenen komen gaat ze verder. Dat vindt ik zo jammer, want het is hier zo leuk benadrukt ze. En vertelt dat ze graag wil strijden voor haar plaatje in Utopia maar heeft het gevoel dat dit niet lukt. Romy biedt een luisterend oor en vertelt haar dat zij nog moet genieten van de mooie dingen in Utopia. Ik voel mij soms alleen probeert Billy nog uit te leggen. Ik mis genegenheid.  Zal Billy nog bij draaien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
    • mechel at 03:39

      Nou Rob Maar goed dat jij alleen een dom jaloers berichtje schrijft hë Rob je heb gewoon niets te zeggen dus houd je muil als er alleen maar rottigheid uitkomt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *