De bewoners zetten zich in voor de Utopia magic battle

De bewoners zetten zich in voor de Utopia magic battle

Afgelopen avond was de Utopia magic battle. In dit bericht lees je terug hoe de avond verliep. Terwijl de gasten binnen druppelen werken de bewoners nog last minute hun make up en kleding bij. De bewoners die een act moeten doen vanavond hebben zichtbaar gezonde zenuwen. Zodra de vakjury en alle gasten plaats hebben genomen op de tribune is het aan Linda en Beau de eer om iedereen welkom te heten. Rob en Emiel trappen af met een aantal vingervlugge trucjes en ’s werelds aller beste kaarttruc. Zodra de sfeer er goed inzit bij het publiek is het tijd voor de eerste act, de act van Bas…

Bas komt wat onwennig het podium op. Hij is zo nerveus dat hij naar eigen zeggen staat te trillen op het podium. Zijn eerste truc gaat goed, wat hem moed geeft. Bas steekt bij zijn tweede truc zonder te aarzelen een briefje van 20 euro in de fik maar weet deze hierna uit een citroen te toveren. Hij krijgt een luid applaus van het publiek waarna het er voor hem weer op zit. Vervolgens is Chipp. Die in tegenstelling tot Bas helemaal niet nerveus oogt. Chipp krijgt bij zijn act hulp vanuit het publiek. De dames assisteren hem en mogen naast hem op het podium de kaarten schudden en hem van dichtbij controleren. De truc van Chipp gaat vlekkeloos, ook hij krijgt een groot applaus en een diepe buiging van zijn leermeester.

Hierna is het de beurt aan René. Hij heeft een truc voorbereid waarbij hij gedachten gaat lezen. En heeft hierbij de hulp nodig van zijn beste Utopia vriend Cemal. Cemal weet niet wat hem overkomt en gaat gespannen op de kruk op het podium zitten. Cemal moet eerst een getal tussen 0 en 100 in zijn gedachten nemen. René schrijft een aantal cijfers op een whiteboard en vraagt daarna Cemal om het cijfer dat hij in gedachten heeft. 30 zegt Cemal. De cijfers die op het bord staan komen verticaal en horizontaal bij elkaar opgeteld allemaal uit op 30, het getal van Cemal. Cemal is totaal verbluft en gelooft net als de rest van het publiek zijn ogen niet.

Beau, Demi en Fay komen in een sexy outfit op en onder luide muziek het podium op. Demi en Fay assisteren Beau bij haar act. Ze binden Beau stevig vast met een touw en halen dan een gast uit het publiek. De meneer in kwestie wordt gezelschap gehouden door de schaars geklede tweeling terwijl Beau is verdwenen. Wanneer Beau weer tevoorschijn komt heeft ze het colbertje aan van de man uit het publiek, terwijl ze nog steeds vastgebonden is. Hoewel de act niet vlekkeloos verliep, zijn de dames erg tevreden met de uitvoering van hun act. Met een grote glimlach op het gelaat maken ze een diepe buiging.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *