Welke bewoner wint de Utopia magic battle?

Welke bewoner wint de Utopia magic battle?

Nadat de acts voorbij zijn en de vakjury is tot een oordeel gekomen. De bewoners die mee hebben gedaan tijdens de Utopia Magic Battle met een act werden namelijk beoordeeld en de jury zou een winnaar aanwijzen. Na kort overleg zijn ze erover uit, de winnaar van de Utopia Magic Battle is Bas! Hij heeft vanwege zijn technische vaardigheid een 8,7 gekregen voor zijn act en is daarmee degene die met de eer wegloopt.  Bas straalt van geluk en de overige kandidaten klappen beteuterd voor hun concurrent. Bas wordt door Rob en Emiel uitgenodigd om een gast optreden te doen in een van hun theatershows. Hier zegt Bas natuurlijk geen nee tegen en daarmee eindigt de succesvolle avond. Gefeliciteerd Bas!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *