De Utopia magic battle in Utopia heeft een mooi bedrag aan winst opgebracht

De Utopia magic battle in Utopia heeft een mooi bedrag aan winst opgebracht

Deze zondag verloopt erg rustig in Utopia. In dit bericht hebben we kort wat gebeurtenissen samengevat. Na een succesvolle avond vol magie komen de bewoners langzaam op gang. Het zonnetje schijnt en Beau maakt haar hut klaar voor de high tea gasten. Onderweg komt ze Bas tegen die klaagt over een zere knie. Hij laat zijn broek zakken om de zwelling te laten zien. Ze ziet op dat moment dat er gekeken wordt en roept lachend, het is niet wat het lijkt! Wat later sluipt Bas de vide op. Ivan ligt op dat moment nog te slapen. Bas heeft een tondeuse in zijn hand en is van plan een grap uit te halen met hem. Zijn plan valt echter in duigen zodra hij de tondeuse aanzet. Ivan schrikt wakker en roept luidkeels dat Bas weg moet gaan. Bas springt bovenop hem en de twee lachen na om zijn poging. Cemal staat ondertussen samen met Linda in de keuken als de twee beginnen over gisteren. De magic show is erg succesvol te noemen. Echt complimenten voor gisteren, Lin. Het was een top feest zegt Cemal tegen Linda. Linda bedankt hem voor zijn lieve woorden. We hebben €1400 netto gedraaid gisteren eindigt ze glunderend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *