Billy geeft een aantal bezoekers een schildersworkshop

Billy geeft een aantal bezoekers een schildersworkshop

Billy ontvangt vandaag drie gasten in Utopia die gezellig komen schilderen. Ze ontvangt hen met open armen en laat ze haar atelier zien. Op de begane grond van het penthouse gaat ze met de gasten aan de slag. Tijd om creatief te zijn! Na wat gezellig geklets laat Billy haar gasten ten eerste een formaat doek kiezen en vraagt hen vervolgens met wat voor materiaal ze graag willen werken. Vind je verf leuk of vind je het leuk om met spuitbussen te werken? Billy stelt hen vervolgens voor aan de verschillende technieken en leert hen de kneepjes van het vak. De gasten gaan met veel plezier aan de slag en hebben een erg gezellige en vooral creatieve middag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *