De loods veranderd in een vintage kledingwinkel

De loods veranderd in een vintage kledingwinkel

In de middag komt er een busje het Utopia terrein op rijden. De bewoners krijgen vandaag twee gasten op bezoek die een bus vol met vintage kleding hebben. De vrouwen zijn door het dolle heen als de kledingrekken de loods in worden gereden. Tijd om te shoppen. Als de vrouwen zich als wilde door de rekken wurmen, kijken de mannelijke bewoners toe. Jullie zijn alles kwijt grapt René tegen een van de verkopers en dan kunnen wij straks weer kledingkasten bouwen. Ondertussen zijn de vrouwen van alles aan het passen. Er wordt flink wat gepind en uiteindelijk snuffelen ook Cemal en Chipp wat tussen de rekken kleding. Kortom de zondag gaat rustig aan voorbij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *