Baldr heeft zich volgens Linda, Billy en Beau te weinig ingezet tijdens de Utopia magic battle

Baldr heeft zich volgens Linda, Billy en Beau te weinig ingezet tijdens de Utopia magic battle

Afgelopen avond was de Utopia Magic Battle een groot succes maar er zijn toch wat irritatiepuntjes. Zo vinden Linda, Beau en Billy dat Baldr de Luifel veel te vroeg gesloten heeft. Na de show kwamen er mensen naar me toe die vertelde dat ze een frietje wilde eten maar de Luifel dicht was zegt Linda. Beau vindt op haar beurt dat Baldr zelf de verantwoordelijkheid moet voelen om te zien dat er mensen een frietje willen en de Luifel dus open moet blijven. Maar hij lag alweer in bed gaat ze met een zucht verder. Billy vindt het echt belachelijk. Je kunt toch geen nee verkopen aan mensen, dan blijf je maar wat langer benadrukt ze. Die man toont geen enkel initiatief, hij staat alleen maar met zijn handen in zijn zakken schudt Linda aan het einde van het gesprek met haar hoofd. Zal Baldr binnenkort aan worden gesproken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *