Demi in tranen omdat ze Senna erg mist

Demi in tranen omdat ze Senna erg mist

Fay en Demi zitten gezellig op de bank te kletsen als Demi ineens in huilen uitbarst. Ik zit niet lekker in mijn vel snikt ze door haar tranen heen. Fay schrikt hiervan en vraagt wat er is. Mis je Senna vraagt ze aan haar. Demi knikt en Fay trekt haar naar zich toe. Ik weet niet wat er is maar ik voel me niet fijn zegt Demi terwijl ze haar tranen weg veegt. Fay adviseert haar om lekker in de boot te gaan chillen maar hier heeft Demi niet zo veel zin in. Daar los ik toch helemaal niks mee op snikt ze weer verder. De twee zitten nog tijdje zwijgend naast elkaar en dan gaan ze allebei weer hun eigen weg. Laten we hopen dat Demi snel weer opknapt!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *