Fay ondervraagt haar mede bewoners in opdracht van Chipp

Fay ondervraagt haar mede bewoners in opdracht van Chipp

Chipp heeft een vraag aan Demi en Fay, hij wil namelijk iets testen onder de bewoners maar wil niet dat ze denken dat het van hem komt. Ze zullen niet verwachten dat jullie er iets mee gaan doen vertelt Chipp verder. Uiteindelijk wordt er besloten dat Fay het in haar eentje gaat doen en ze neemt direct plaats achter de computer om een lijstje te maken. Als ze klaar is komt ze hem eerst even laten zien aan Chipp. Ze vraagt aan elke bewoners wie zij vinden wie het meeste doorzettingsvermogen heeft, het beste kan samenwerken, het meest integer is, het meeste discipline heeft en het grootste empathische vermogen heeft. De bewoners moeten ook een andere bewoner zetten op de middelste plek en de laatste plek. Bas is degene die mag beginnen, hij geeft rustig antwoord op alle vragen. Daarna zijn de overige bewoners aan de beurt om antwoord te geven op de vragen van Fay. Bij René krijgt Fay geen respons. Ik ga hier niet aan meedoen, ik ga geen waardeoordeel over mensen vellen hier besluit René. Maar wat Chipp uiteindelijk met de resultaten van de test gaat doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Fred at 22:26

    Chipp laat je het vuile werk aan Fay over om dat je zelf niet durft om dat je bang bent dat ze je liever zien gaan dan wat ben je toch een Mieserich ventje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *