Linda vindt dat de tweeling alles naar zichzelf toe eigenen

Linda vindt dat de tweeling alles naar zichzelf toe eigenen

Madilia en Linda zitten buiten met een thee en al snel begint Linda over Demi en Fay, volgens haar zijn de twee heel uitgekookt. En vertelt dat de tweeling zich steeds meer afzonderen van de bv, maar wel spullen pakken van Utopia bv. Linda  heeft het over kantoorartikelen die verdwijnen naar hun bv en al het eten wat ze pakken van de groep. Zij eigenen zich alles toe vervolgd ze met een afkeurende blik. Ze gaan nu ook zelf koken, dus straks doen ze echt niets meer voor een ander reageert Madilia. Linda vraagt zich af waarom ze zelf willen koken. Voor zes euro kan je echt geen maaltijd bereiden voor drie mensen voegt ze eraan toe terwijl ze haar schouders ophaalt. De twee snappen niet waarom de Demi, Fay en Chipp nog in Utopia zijn. Je doet toch mee voor het sociale experiment maar zij vormen een eilandje met z’n drieën eindigt Madilia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Cora at 21:54

    Zo is het Linda ze moeten Utopia uit het zijn vreselijle mensen die ook erg roddelen over ou. Het zijn profiteurs die zich idd alles toeeigenen. Weg met die drieling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *