Linda en Madilia weigeren mee te doen aan de vragenlijst van Fay en Chipp

Linda en Madilia weigeren mee te doen aan de vragenlijst van Fay en Chipp

Fay is bij iedereen langs geweest om antwoorden af te nemen met de vragenlijst die Chipp heeft geïnitieerd. Vrijwel iedereen wilde meewerken alleen René had zijn bedenken en ook Linda en Madilia hadden er geen zin in. Linda wil geen antwoorden geven omdat de vragenlijst, anders dan Fay beweerd niet anoniem is. Zij weet wat ik ga antwoorden en daarmee ook Demi en Chipp. Wie zullen het daarna nog meer weten? zegt ze tegen Madilia. Madilia laat op haar beurt weten dat ze er zo nog niet over na had gedacht maar wil nu ook niet meer meedoen aan de vragenlijst. Ik ga hen niet voorzien van informatie die in de eindstrijd heel erg belangrijk kan zijn legt Linda verder uit. Als Fay nog een keer vraagt of de twee mee willen doen en antwoorden dat hun keuze vaststaat is Fay niet blij. Dan niet zegt Fay en ze loopt weg. Kan ze weer niet hebben hè maar wij zijn haar geen verklaring schuldig besluit Linda.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *