Chipp presenteert de uitslag van zijn vragenlijst aan de groep

Chipp presenteert de uitslag van zijn vragenlijst aan de groep

Fay is vandaag bij iedereen langs geweest om te stellen die gaan over discipline, doorzettingsvermogen, samenwerking, integriteit en empathisch vermogen. Ze heeft de uitkomst van de antwoorden verzameld en Chipp wil hierover een korte toelichting geven aan de groep. Ik heb Fay gevraagd om de vragen te stellen omdat ik dacht dat jullie haar eerlijker antwoord zouden geven dan mij begint hij zijn presentatie. En vertelt dat het een momentopname is maar wel een interessante momentopnamen. Het meest integer is Cemal, middel Beau en minst Billy leest hij vervolgens voor. Op empathisch vermogen schoort Fay hoog, Romy middel en Mehmet het minst. Chipp leest elke uitslag aandachtig voor en vindt het interessant hoe iedereen scoort. Volgens de groep heeft Cemal veel discipline, Chipp middelmatig en Baldr heeft het minste discipline. Ik vind het niet echt kloppen allemaal, maar wel grappig hoe de groep ernaar kijkt reageert Billy op het einde van de presentatie. Maar zou Chipp deze resultaten nog ergens anders voor gebruiken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *