Romy heeft een vervelende pijn in haar onderarm

Romy heeft een vervelende pijn in haar onderarm

Een nieuwe dag in Utopia is weer aangebroken, tijd voor nieuw nieuws. En deze dag is niet zo goed begonnen voor Romy. Ze is namelijk wakker geworden met een vervelende pijn in haar onderarm. Beau en Romy zijn vroeg op en staan zich om te kleden, als Romy over haar onderarm begint en vertelt aan Beau wat ze precies voelt. Ze heeft het gevoel dat het spiertje erin helemaal gespannen staat. Het is helemaal hard voegt Romy er met een kreun aan toe. Beau kijkt bezorgd naar de onderarm van haar en probeert te voelen of het spiertje gespannen staat. Ze voelt niets geks en ze adviseert Romy om af te wachten of de pijn weggaat. Het doet echt pijn, het staat helemaal strak joh mompelt Romy er nog achteraan. Ze heeft geen idee waar de pijn ineens vandaan komt. Voor nu valt er in ieder geval niets aan te doen en ze gaat weer verder met omkleden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Chagija at 00:46

    Ach is Romy weer zielig dat vals mormel wat ze is. Ik trap er niet in die zogenaamde zieligheid. Ze is gewoon het spel aan het spelen en maakt iedereen in haar eigen voordeel iets wijs met al haar leugens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *