Billy heeft het helemaal gehad, niets in Utopia interesseert haar meer

Billy heeft het helemaal gehad, niets in Utopia interesseert haar meer

Billy lijkt al een tijdje treurig en doelloos in Utopia te verblijven. Vorige week heeft zij haar ongenoegen al geuit bij Romy maar vandaag breekt ze weer. Ik wil gewoon niet meer begint Billy huilend tegen Romy. En geeft aan dat ze niet lekker in haar vel zit en dat ze hier alleen nog is voor het einde. Ik voel mij doelloos gaat ze verder. Het valt haar op dat niets in Utopia haar meer interesseert en iedereen onaardig tegen haar doet. Ze heeft dan ook geen zin meer om zich te verdedigen tegenover de rest. Ik ben er klaar mee benadrukt ze. Ik heb geen zin om mijn laatste tijd hier me af te laten schieten, ik weet dat twee derde van de groep mij liever ziet gaan vervolgd ze verdrietig. Ik ben gewoon klaar, ik ben er klaar mee en heb het niet meer naar mijn zin zegt ze terwijl ze amper uit haar woorden komt. Romy probeert haar moed in de spreken maar dit lijkt haar niet te lukken. Toch wil Billy niet naar huis. Ze is van mening dat zij een nieuw doel moet vinden in Utopia. Opgeven is geen optie. Romy is het hier mee eens en denkt dat het een fase is waar Billy in zit. Ik ben alleen maar bezig met hierna, ik slaap niet goed vult Billy nog aan. Zal het nog goed komen met Billy?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 18 reacties op dit artikel
 1. mechel at 12:50

  Ja Billy die zielige types is ook om treurig van te worden met allemaal die nep figuren in utopia De enige leuke ben jij en absoluut de rest niet wat een konijnen zijn dat, houd ze een wortel voor en ze huppen er achter aan

 2. Doortje at 17:34

  Volgens mij hebben verschillende bewoners het eindelijk wel door, vandaar minder aandacht! En wat roept ze tegen Ivan omdat ze NIET met een evenement hoeft te helpen?
  Ik ga nu helemaal niet meer helpen!
  Oh, oh, wat vond ze dat een schoftige streek van JOHAN toen ?
  Meid zeur niet zo door is al de zoveelste keer dat je naar huis wilt!
  GA DAN EENS ECHT MUTS!!!!!

 3. ROb at 16:39

  Haha, iedereen doet onaardig tegen haar, wat heeft zij dan gedaan al die jaren, lik op stuk noemen ze dat. Je doel is in Amsterdam op de Burgwal, daar hoor je thuis, dat is je doel. Dus kist pakken en de poort uitlopen.

  • mechel at 12:55

   Zo ben jij lekker respectloos Ria, hoop dat ze jou ook zo behandelen als je oud bent Dit is gewoon discriminatie tegenover oudere

  • mechel at 13:08

   Ja Elisabeth ga jij ook maar lekker aan een wortel knagen net als de rest van de d o m m e konijnen en flink mee huppen met de rest want meer zit er niet in voor je
   Billy heeft echt wel veel goed gedaan maar ja als konijn weet je niet beter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *