Chipp is helemaal klaar met Demi en vindt haar niet de gezelligste van Utopia

Chipp is helemaal klaar met Demi en vindt haar niet de gezelligste van Utopia

Ik ben dat gezeik gewoon helemaal zat zegt Chipp na zijn ruzie met Demi tegen Fay als hij de keuken in komt lopen. Maar het was niet slim om te zeggen lieffie reageert Fay. Chipp laat op zijn beurt weten dat hij helemaal klaar is met het gedrag van Demi. En vindt dat Demi beter naar huis kan als ze hier alleen maar chagrijnig kan zijn. Dat is niet eerlijk Chipp zegt Fay. Jawel, het is continue gezeik met haar gaat Chipp boos verder. Hij vindt dat Demi van alles een probleem maakt en niet de gezelligste in Utopia is. Fay blijft het voor haar zus opnemen en vindt het jammer dat Chipp zo over haar praat. Chipp heeft geen zin meer in het gesprek en loopt geïrriteerd weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *