Demi barst in huilen uit door een opmerking van Chipp die totaal verkeerd gevallen is

Demi barst in huilen uit door een opmerking van Chipp die totaal verkeerd gevallen is

Demi stormt naar buiten na een flinke ruzie met Chipp. Fay gaat haar zus achterna. Deem, kom nou terug smeekt Fay. Omdat ik me zo voel wordt dat tegen me gebruikt. Hij zei ga lekker je vriendje achterna, dat kan toch niet Fay? schreeuwt Demi terug. Fay vindt inderdaad dat Chipp dat niet had mogen zeggen maar is wel van mening dat Demi de situatie nu groter maakt dan dat hij is. Maar dat mijn beste vriend hier dat zegt, dat raakt me en dan kan hij de tering krijgen huilt Demi. Demi is helemaal over haar toeren en Fay weet haar niet te kalmeren. Na een tijdje huilen en praten geeft Fay Demi een knuffel en lopen de twee weer terug naar de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *