Romy bespreekt haar vriendschap met Billy, het wordt nooit meer zoals het was

Romy bespreekt haar vriendschap met Billy, het wordt nooit meer zoals het was

Terwijl Beau, Romy en Beau bij de koeien staan, praten ze over Romy haar relatie met Billy. Madilia vraagt hoe het tussen de twee gaat en Romy antwoordt dat het goed zit tussen haar en Billy. Toch is het niet meer hetzelfde. Het zou nooit meer worden als in het begin legt ze verder uit. Wel is ze er gewoon voor Billy als ze verdrietig is. Ik denk dat ze jou mist reageert Madilia na een tijdje. Maar Romy benadrukt dat ze niet voor niets afstand genomen heeft. Door de dingen die er zijn gebeurd ben ik voorzichtig geworden legt ze uit. En concludeert dat zij en Billy te veel verschillen ten opzichte van het spel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Chagija at 00:41

  Helemaal mee eens Romy heeft zich gewoon aangesloten bij de drieling en is zelf achter vals net als de drieling maar ze speelt het domme dan wel goed. Alleen al dat ze haar eigen vriendje Cemal erdoor haalt bij anderen. Kom op zeg Ze is zelf smerig spel aan het spelen want nu zet ze iedereen tegen Billy op. Billy laat Romy zal haalt je aan alle kanten er doorheen

 2. ROb at 17:54

  Romy, trap er niet in, je ogen zijn sinds een paar weken open gegaan, houdt dit vast. Billy denkt alleen aan zichzelf en gebruikt bijna iedereen die in Utopia zit en gezeten heeft. Laat ik het netjes uitdrukken, het is een bosjesvrouw, een ander woord daarvoor, vul maar in.

  • mechel at 00:29

   Romy is zelf de grootste leugenaar en fantast van allemaal. Ik snap werkelijk niet dat niemand dat ziet Ze heeft zelf meer als 20 monden waar ze over iedereen doet stoken alleen brengt ze het zogenaamd een beetje dommig maar ondertussen En een viespeuk ook met de’r doos in de pies van de koeien zitten en alleen met een handdoekje droog vegen Gadverdamme arme cemal weet niet waar die s’avonds mee speelt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *