Billy is gefrustreerd door Ivan en omdat zij niet bij de evenementen organisatie mag

Billy is gefrustreerd door Ivan en omdat zij niet bij de evenementen organisatie mag

Tijdens de bv vergadering van vandaag is er gevraagd door Ivan wie wil helpen met het organiseren met evenementen. Dit omdat Senna uit de evenement organisatie is na zijn vertrek. Billy heeft meerdere malen aangegeven hierbij te willen helpen maar Ivan gaat hier niet op in. Billy heeft hierdoor een discussie gekregen met Ivan en bespreekt dit met Demi en Fay. Hij hoeft niet bij mij in de buurt te komen begint Billy tegen Demi en Fay. Ik vind het vervelend, ik ben enthousiast en wil helpen gaat ze verder. En dan wordt er geprojecteerd dat ik teveel naar mij toeschuif. Demi en Fay snappen Billy en vinden dat Ivan juist moet inzien dat Billy alleen wil helpen. Billy is op haar beurt van mening dat zij juist andere bewoners veel laat ondernemen en zij niets naar zichzelf toetrekt. De tweeling luistert rustig toe hoe Billy geïrriteerd haar verhaal doet. Billy geeft ook aan nu niet meer te gaan helpen met evenementen. Zij weten het toch allemaal zo goed eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. ROb at 17:26

    Schitterend dat je gaat merken dat ze je links laten liggen, dat heeft jij zo vaak gedaan bij de anderen, nu krijg je lik op stuk en maar goed ook. Je moet nog meer klappen van de zweep krijgen, maar voordat dit gebeurd, kan je beter je biezen pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *