Billy vindt het gedoe rondom Senna zijn zakgeld mierenneukerij

Billy vindt het gedoe rondom Senna zijn zakgeld mierenneukerij

Er zijn irritaties rondom het zakgeld van Senna bij Demi en Fay. Senna heeft volgens Demi beloofd dat zij het geld mag hebben maar Linda en Billy weten niet of dit klopt. De tweeling besluit te gaan praten met Billy. Het zit mij niet zo lekker begint Fay het gesprek met Billy. Billy snapt dit en legt daarom uit dat zij over het onderwerp begon in de vergadering. Ik wil er helderheid over reageert Fay. Billy legt daarna uit dat zij heeft voorgesteld in de vergadering dat de volgende bewoner die moet vertrekken zelf moet aangeven waar het zakgeld heen gaat. Doet de bewoner dit niet, dan gaat het geld naar de de bv toe. Toch vindt Fay ook dat Linda naar Senna kon toekomen, in plaats van Senna naar Linda. En benadrukt dat haar het geld niets uitmaakt. Maar het gaat om het principe. Billy is het helemaal met haar eens. Ik vind het mierenneukerij voegt ze eraan toe. En adviseert de tweeling Linda aan te spreken. Zal de tweeling dat nog doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Elly at 09:38

    Jammer dat billy niet eerlijk is. Ze praat met iedereen mee. En ze wil ook over al mee be moeien. Hoop ook dat ze niet wint. Beau mag van mijn winnen, dat vindt ik echt n Hele lieve Meid. Gr Elly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *