De tweeling is geïrriteerd door het gedoe rondom het zakgeld van Senna

De tweeling is geïrriteerd door het gedoe rondom het zakgeld van Senna

Voor de gebeurtenis met een mysterieus zwart koffertje is er nog meer gebeurd. Senna heeft vrijdag Utopia verlaten. Dit omdat hij te nieuwsgierig was om een envelop te openen, die niet geopend mocht worden. Demi, Fay en Chipp zijn hier erg van geschrokken en verdrietig over. Toch zijn er ook veel discussies rondom het vertrek van Senna. Dit omdat Chipp beweerde dat Senna zijn zakgeld aan Demi had willen geven. De drieling besloot ook Senna zijn boodschappen over te nemen maar niet alle bewoners waren het hiermee eens. Tijdens de bv vergadering van vandaag waar we zo nog op terug komen, wordt er besproken wat er moet gebeuren met het zakgeld van bewoners die Utopia hebben verlaten. Demi vangt het onderwerp op en bespreekt dit gelijk met Fay. Het gaat om de manier waarop zegt Demi die het niet eens is hoe de situatie over Senna zijn zakgeld wordt besproken in de vergadering. Zal dit het discussiepunt worden van vandaag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Henk at 15:26

    Er was toch afgesproken dat het zakgeld van iedereen die naar huis gaat ingeleverd moet worden aan de bv,snappen ze weer niet dat slome stel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *