De bv vergadering van 19 februari

De bv vergadering van 19 februari

Voor de gebeurtenis met een mysterieus zwart koffertje is er nog meer gebeurd. De bv groep is weer bij elkaar gekomen om van alles te bespreken. In dit bericht lees je de belangrijkste punten van 19 februari terug.

Beau opent de vergaderingen met de belangrijkste punten. Ivans evenement, de voorraad van de bar en de leverdatum van de kalender worden allemaal besproken. Mehmet geeft daarna een update van de financiën. Op dit moment staat de balans op 2017 euro. Billy vraagt wat ze met het zakgeld van vertrekkende bewoners gaan doen. Nu er in korte tijd twee bewoners Utopia hebben verlaten, laait de discussie over het erven van het achtergelaten geld weer op. Linda zegt dat een lange tijd geleden is afgesproken dat de vertrekkende bewoners bij boekhouders moet aangeven of zijn of haar zakgeld naar de bv gaat of naar een andere bewoner. En laat weten dat Chipp ervan overtuigd was dat Senna zijn zakgeld aan Demi wilde achterlaten. Mehmet laat aan de bv groep weten dat het zakgeld van Senna naar een rekening zal gaan, iets wat hij met hem had afgesproken. Het groepje spreekt af om vrijdag tijdens centraal de afspraak over het zakgeld met de hele groep te bespreken.

Billy heeft een vraag aan de groep. Nu Senna weg is, heeft de evenementencommissie een man minder. Een andere bewoner zou het stokje overnemen en Billy biedt zich hiervoor aan. Ivan reageert dat er niet te veel mensen in de commissie moeten zitten, omdat er dan te veel schakels zijn. Hier is Billy het niet mee eens. Je bent nergens mee eens, omdat je alles op jezelf wil betrekken vervolgd Ivan. De twee raken in een discussie, Billy vindt dat er slecht gecommuniceerd wordt over afspraken. Ivan begint met het uitleggen van alle punten die Billy aansnijdt, waarmee de discussie wordt beëindigd. Aangezien zaterdag het feest gewoon omdat het nu nog kan zal plaatsvinden en zondag de markt, spreekt de bv groep af om het centraal van vrijdag te verplaatsten naar woensdag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *