De korte samenleving vergadering van 19 februari

De korte samenleving vergadering van 19 februari

Voor de gebeurtenis met een mysterieus zwart koffertje is er nog meer gebeurd. Ook de samenleving groep is bij elkaar gekomen om van alles te bespreken. In dit bericht lees je de belangrijkste punten van 19 februari terug.

Er is afgesproken door de bewoners elke week een groepsactiviteit te doen maar het is deze week zo druk geweest dat de bewoners hebben besloten de activiteit te verplaatsen naar volgende week. De bewoners hebben nog veel kerstversiering liggen maar vieren niet nog een keer kerst in Utopia. Zij bepalen dat ze de kerstversiering willen verkopen. Ze laten mensen komen om de kerstversiering te kopen, als zij het niet verkopen wordt het verkocht op de markt. De schoonmaaktaken gaan goed en Romy complimenteert de groep voor de taken die gedaan worden. Toch vindt Linda dat de keuken beter gedaan moeten worden. Senna heeft Utopia verlaten en daarom moet zijn taak nog verdeeld worden. Demi, Fay en Chipp hebben besloten niet meer mee te eten met de andere bewoners, maar om zelf te gaan koken. Ze willen ze bepalen wanneer en wat zij eten, zodat ze geen rekening hoeven te houden met de rest. En daarmee eindigt de korte vergadering van 19 februari.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *