René drukt op de knop van de mysterieuze klok

René drukt op de knop van de mysterieuze klok

Er is volop gespeculeerd door de bewoners, want wat gaat er gebeuren zodra René op de knop drukt? Iets voordat het zover is zitten alle bewoners weer op de banken, behalve René. Hij  staat met de afstandsbediening in zijn hand voor het scherm. Om tien voor één begint Linda met aftellen, de andere bewoners tellen mee af.  Nadat de laatste seconde is geteld stapt René naar voren en drukt op de knop, de klok begint meteen met aftellen. 504 uur, dat zijn 21 dagen en dat loopt af op 12 maart om 13:00 uur zegt hij met een plechtige stem. Zijn taak is volbracht en loopt weg. De bewoners reageren stomverbaasd. Maar dat wisten we toch al roept Romy als eerste. De bewoners knikken, ze hadden meer verwacht van dit moment. Heb ik mij hiervoor zo druk gemaakt gaat Romy met een zucht verder. De bewoners praten verder over wat er zal gaan gebeuren op 12 maart om 13:00 uur, voor nu is in ieder geval de rust weer even teruggekeerd in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *