Ivan probeert bewoners over te halen de stekker uit de mysterieuze klok te trekken

Ivan probeert bewoners over te halen de stekker uit de mysterieuze klok te trekken

De bewoners hebben vandaag een klok gekregen, die midden in de woonkamer staat. Hoewel er nadrukkelijk is verteld dat de stekker van de klok niet uit het stopcontact gehaald mag worden, vragen een aantal bewoners zich af wat er zal gebeuren als de stekker er wel uitgehaald zal worden. Ivan wil er graag achter komen en probeert andere bewoners om te praten om de stekker eruit te halen. Durf jij de stekker eruit te halen vraagt hij nieuwsgierig aan Madilia. Madilia reageert van wel maar dat het beter is dat ze het niet doet. Bewijs dan dat je het durft antwoordt Ivan lacherig, maar hier gaat Madilia niet op in. Zal Ivan de stekker zelf eruit halen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *