Cemal bereidt een verlate valentijn verrassing voor

Cemal bereidt een verlate valentijn verrassing voor

Vorige week was Valentijnsdag maar helaas was Cemal zijn cadeautje voor Romy nog niet binnen. Vandaag is zijn cadeau wel binnengekomen en daarom wil hij haar verrassen. Om deze reden heeft hij een speurtocht bedacht, die uiteindelijk naar het cadeau leidt. Cemal is al druk in de weer met letters, cijfers en raadsels. En loopt van de keuken naar de bistro en weer terug. De andere bewoners zijn nieuwsgierig en komen erachter dat Cemal iets van plan is. Zal Romy haar verrassing leuk vinden? Wordt vast en zeker vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *