Rienk is benieuwd of de bewoners Utopia nog steeds zouden willen winnen als er geen geldprijs te verdienen zou zijn

Rienk is benieuwd of de bewoners Utopia nog steeds zouden willen winnen als er geen geldprijs te verdienen zou zijn

Met het einde van Utopia in zicht zijn de bewoners erg bezig met de eindstrijd en de mogelijke prijs die er te winnen valt. Rienk is benieuwd of de bewoners Utopia nog steeds zouden willen winnen als er geen geldprijs te verdienen zou zijn. Hij besluit de proef op de som te nemen en de bewoners te vragen naar hun mening. Mehmet antwoordt dat het voor hem niets zou veranderen. De prijs is voor mij een bijkomstigheid laat hij weten. Ook Baldr zegt dat hij nog steeds zou blijven voor de winst. Als ik het spelletje speel doe ik altijd mee om te winnen legt hij uit. René geeft ook aan dat hij niet in Utopia is om een geldprijs te winnen. Mijn intentie is altijd geweest om Utopia mooier achter te laten zegt hij aan Rienk. Maar toen ik wist dat het ging stoppen vond ik het wel moeilijker om mezelf op te peppen gaat hij verder. Als laatste gaat Rienk naar Romy. Net als de andere bewoners geeft ook zij aan dat ze zou blijven. Ik zou het kut vinden maar ik zou ook niet naar huis toe gaan geeft zij aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *