Chipp heeft een profielschets gemaakt van Romy en Billy en doet een ontdekking

Chipp heeft een profielschets gemaakt van Romy en Billy en doet een ontdekking

Romy en Billy zijn een lange tijd hele goede vriendinnen geweest tot enkele weken geleden. De eerste scheurtjes in de vriendschap ontstonden en vele ruzies volgden. Deze ruzies hebben Romy doen inzien dat de vriendschap tussen haar en Billy helemaal niet zo goed is. Meerdere malen heeft ze uitgesproken dat het voor haar echt klaar is. Chipp gaat naar Romy toe. Hij heeft een profielschets van zowel Romy als Billy gemaakt en dit wil hij graag met Romy delen. Romy ADHD, koppig, eigen mening, knipperlicht relatie gehad, kan niet luisteren wanneer ze boos is, creatief en idioot vertelt Chipp. Romy moet lachen terwijl Chipp verdergaat. Billy ADHD, koppig, eigen mening, verschillende vriendjes gehad, kan niet luisteren wanneer ze boos is, creatief, idioot. Romy is even stil maar begrijpt dan wat Chipp bedoelt. Daarom botst het roept ze uit. Plus en plus is min legt Chipp uit. Hij denkt dan ook dat de karakters van de vriendinnen zo overeen komen dat ze botsen. Ook Billy wordt erbij gehaald en de twee kunnen samen hard lachen om de bevindingen van Chipp.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. mechel at 04:25

    Nou een schande voor Billy om met zo’n onnozele domme gans vergeleken te worden die alleen maar liegt en bedriegt Vind dat Billy toch zeker meer klasse heeft als Romy die alleen loopt te krijsen als een speen varken die naar de slacht word gebracht

  2. Joke at 07:48

    Het zou best een beetje kunnen kloppen maar vergeet niet dat Romy wel iets voor een ander over heeft en altijd geeft, terwijl Billy alleen handelt uit eigen belang en alleen maar neemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *