Rienk is niet te spreken over de sfeer in Utopia

Rienk is niet te spreken over de sfeer in Utopia

Rienk is nu ruim een week in Utopia. Ivan is benieuwd hoe hij zijn eerste week heeft ervaren en gaat het gesprek met hem erover aan. Ik vind de mensen hier echt heel erg tof begint Rienk te vertellen. Het is echt een leuke groep gaat hij verder. Maar toch is hij niet helemaal te spreken over de sfeer. Het is los zand, een beetje oppervlakkig of zo voegt hij eraan toe. Dit stoort hem omdat hij naar Utopia is gekomen om iets neer te zetten. En wil de groep nader tot elkaar brengen en de ideale samenleving creëren. Het lijkt me nog niet helemaal te lukken en dat irriteert me zucht hij. Aan de andere kant beseft Rienk ook wel dat hij hier nog maar een week is en dat dit proces misschien tijd nodig heeft. Daarom besluit hij zich nog wel in te zetten voor de ideale wereld. Ivan luistert aandachtig naar wat Rienk vertelt en de mannen praten nog een tijdje door.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *