Baldr heeft irritaties over hoe de groep op Ivan reageert

Baldr heeft irritaties over hoe de groep op Ivan reageert

Sinds de komst van Ivan lijken Baldr en Ivan het goed met elkaar te kunnen vinden maar toch heeft Baldr irritaties rondom hem. En hij bespreekt dit met Mehmet, die hem aanhoort. Baldr vertelt dat hij klaar is met hoe de groep reageert op Ivan. Ik ga niet ja en amen zeggen vervolgd hij. Baldr wil graag zijn eigen plan trekken en zich niet laten leiden door Ivan. Mehmet knikt instemmend en lijkt Baldr te begrijpen. Ik hou van keuzevrijheid probeert Baldr zich te onderbouwen. Hij vindt dat iedereen zijn eigen reden heeft om in Utopia te komen en niemand hier iets over te zeggen heeft. Ik vind hem heel erg kort door de bocht voegt hij er geïrriteerd aan toe. En legt uit dat hij niet bij Ivan binnen komt en Ivan niet open staat voor commentaar. Zal Baldr Ivan nog confronteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *